Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Προ των πυλών το Εφετείο Μυτιλήνης….


Συνάντηση για το θέμα της ίδρυσης Εφετείου στην Μυτιλήνη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη είχε ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γ. Γιαννέλλης. Στη σύσκεψη μαθαίνουμε ότι ήταν και ο Νομάρχης Λέσβου αλλά και δικηγόροι από την Λέσβο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξελίξεις είναι θετικές και το Εφετείο θα γίνει πραγματικότητα

Δωρεάν ιατρική εν πλώ από την ΝΕΛ….


Για 3η συνεχή χρονιά η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου θα διεξάγει το πρόγραμμα «ΔΩΡΕΑΝ Προληπτική Ιατρική Εν Πλω» από 14 έως 17 Νοεμβρίου 2008, στο πλοίο «ΜΥΤΙΛΗΝΗ», από Πειραιά προς Χίο και Μυτιλήνη & από Μυτιλήνη προς Χίο και Πειραιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Νοσοκομείου «Σωτηρία», με κύριους χορηγούς τις εταιρείες Γευσιπλοΐα Α.Ε., ΟΠΑΠ Α.Ε. – Ε.Κ.Ε., GLAXO SmithKline, VOCATE, Pharmathen Hellas, NEL Lines και διοργανώτρια εταιρεία τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟΣ. Με την συμμετοχή 24 γιατρών, 7 νοσηλευτριών και γραμματειών, οι επιβάτες μας μπορούν να αξιοποιήσουν τις ειδικές μονάδες αποτελούμενες από Παθολόγο – Καρδιολόγο – Πνευμονολόγο – Ορθοπεδικό – Γυναικολόγο – Οφθαλμίατρο – Χειρούργο – Ουρολόγο – Ενδοκρινολόγο – Ω.Ρ.Λ.- Οδοντίατρο – Νεφρολόγο – Παιδίατρο - Ορθοδοντικό – Αλλεργιολόγο – Δερματολόγο – Ψυχολόγο – Φυσίατρο – Αγγειοχειρουργό – Ακτινολόγο – Πυριν.ιατρό και Υγιεινολόγο.

Ο δοξασμένος Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης…

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008, θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μυτιλήνης οι αγώνες της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κατηγορίας mini παίδων του 8ου Ομίλου (όμιλος Αιγαίου).
Στους αγώνες, που διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), συμμετέχουν οι ομάδες Ν.Ο. ΧΙΟΥ, ΠΕΚΕΒ και Ν.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ενώ για την τελική φάση προκρίνεται μόνο η πρώτη ομάδα.
Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων, είναι το ακόλουθο:
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 (πρωί)
ΩΡΑ 11:30 Ν.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – Ν.Ο. ΧΙΟΥ
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 (απόγευμα)
ΩΡΑ 19:30 Ν.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΠΕΚΕΒ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 (πρωί)
ΩΡΑ 11:00 Ν.Ο. ΧΙΟΥ – ΠΕΚΕΒ
Η ομάδα mini παίδων του Ν.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (γεννηθέντες μετά το 1996), που στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2006 της ίδιας κατηγορίας είχε καταλάβει την 7η θέση και το 2007 την 8η ανάμεσα σε 40 ομάδες, προετοιμάζεται σκληρά και στοχεύει καταρχήν στην πρόκριση μπροστά στο κοινό της Μυτιλήνης και στη συνέχεια σε μία υψηλή διάκριση που θα την καθιερώσει ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της χώρας στις παιδικές κατηγορίες.

Στο πλευρό των κατοίκων της Άγρας.....

Στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής της Άγρας στο αγώνα που δίνουν για την απομάκρυνση του πεδίου βολής βρέθηκαν οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι της παράταξης «Με ελπίδα και Προοπτική για τα Νησιά μας» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λέσβου Μιχάλης Μαμάκος και Ηρακλής Βερβέρης. Συνομίλησαν με τους κατοίκους, οι οποίοι έχουν αποκλείσει το πεδίο βολής και εξέφρασαν την συμπαράσταση τους.
Αύριο καταθέτουν και σχετική ερώτηση προς τον Νομάρχη και το Νομαρχιακό Συμβούλιο ζητώντας να συζητηθεί το θέμα σε ειδική συνεδρίαση παρουσία και των φορέων της περιοχής.

Προς το Συνδικαλιστικό Κίνημα (ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ- ΑΓΣΣΕ-ΓΕΣΑΣΕ-ΓΣΕΒΕΕ…)

Από το: http://autenergos.blogspot.com/
από την BLOGSπρωτοβουλία
για πλανητική κινητοποίηση 15/11/08.
Κυρίες/Κύριοι,
Σας έχει κοινοποιηθεί η BLOGSπρωτοβουλία (Όλη η πρόσκληση εδώ: http://autenergos.blogspot.com/2008/11/blogs-15-2008-7_10.html ) για κινητοποιήσεις (Σάββατο 15 Νοέμβρη 7 βράδυ έξω από τη Βουλή και τις Νομαρχίες), ημέρα της συνόδου των 20 ηγετών στην Ουάσιγκτον.
Στόχος, μέσα από μια πλανητική ταυτόχρονη κινητοποίηση, να στείλουμε μήνυμα ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν’ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ-ΕΝΑΝΤΙΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ.
Η πρωτοβουλία αυτή ΜΠΟΡΕΙ-ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και του ΣΚ.
Σας καλούμε να πάρετε, σήμερα, τις δικές σας πρωτοβουλίες στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον Κόσμο. Περιμένουμε ν’ αναρτήσουμε τις ανακοινώσεις σας.
Με τη σύγχρονη τεχνολογία ο χρόνος δεν έχει καμιά σημασία. Η Βούληση είναι αναγκαία.
Στις 15 ΝΟΕΜΒΡΗ να γίνουμε
ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ!
Γιάννης Ζωχιός

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ κ.κ. ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΗΔΑΜΗΝΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ; ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 14,5% ΑΥΞΗΣΑΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΑΠΟ 900€ ΣΕ 1.035€ ε ΕΙΝΑΙ "MHΔAMINH" ??

Από το: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/
ΙΔΟΥ οι 2 αποδείξεις που μας έστειλε φίλος αναγνώστης. Τον περασμένο μήνα πλήρωσε δόση δανείου 900 ΕΥΡΩ. ΕΧΘΕΣ πλήρωσε 1.035 ΕΥΡΩ. Δηλαδή 135 ΕΥΡΩ αύξηση σε 1 ΜΗΝΑ! Όπερ μεθερμηνευόμενο 14,5% !!. ΠΟΙΟΣ εργαζόμενος βρε ΛΗΣΤΕΣ , ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, πήρε ΤΕΤΟΙΑ αύξηση 14,5%; Ε? ΠΟΙΟΣ? αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 12/11/08
Περισσότερες λεπτομέρειες στο blog: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/